Hvem bliver forsvarsminister i S-regering?

Om der bliver valg snart eller ej, ser ud til at ændre sig dag for dag. Generelt tror jeg ikke, at man skal undervurdere Lars Løkke - som man har gjort flere gange før. Men hvor den lander, må tiden vise.

Mens vi venter, så lad os lege lidt med tanken om at der bliver udskrevet valg og at Mette Frederiksen derefter sætter sig for bordenden og danner en mindretalsregering kun med sit eget parti. Det er i hvert fald det udfald, som synes mest sandsynligt. Medmindre vi ser helt nye alliancer i dansk politik. Det må vi tage til den tid.

Hvem vil rykke ind på hjørnekontoret på fjerde sal i Forsvarsministeriet og kunne nyde den gode udsigt mod Holmens Kirke, Børsen-bygningen, Finansministeriet og Christiansborg hvis det bliver Mette Frederiksen, der kommer ud på Amalienborg Slotsplads med sit ministerhold?

Login

 • Anmeld

  Svend-Erik Hansen

  "Trine Bramsen er partiets markante retsordfører, der muligvis kan være heldig at få Justitsministeriet."

  Nej Tak.

 • Anmeld

  CP

  Marcus Knuth tror jeg ville gøre det godt.

  Mht en S regering, så er den nuværende minister jo ikke MF´er. Så jeg tænker at det sagtens kunne gentages, med mindre der kommer en koalitionsregering.

 • Anmeld

  leif

  Det kan jo ifølge tradition blive hvemsomhelst.Det er kun en mellemstation i vedkommendes karriereræs.Kendskab til,og interesse for,forsvarssagen spiller en ubetydelig rolle ved udnævnelsen.!!!!

 • Anmeld

  Henrik Ø

  Mit bedste bud er Søren Espersen

 • Anmeld

  CP

  Jarlov som forsvarsminister? Det er faktisk ikke nødvendigvis noget man skal grine af, det er traditionelt et vigtigt K område. Så kan det pludselig være der er lidt rokken ved båden på forsvarsområdet...