Forsvarsforlig for fuld udblæsning på Folkemødet

[caption id="attachment_7226" align="alignright" width="300"]Ingen Folkemøde-artikel uden billedet af de B-52’ere, der fløj lavt over Allinge lørdag eftermiddag i 2015. Foto: Andreas Krog. Ingen Folkemøde-artikel uden billedet af de B-52’ere, der fløj lavt over Allinge lørdag eftermiddag i 2015. Foto: Andreas Krog.[/caption]

Hvis man godt kan tænke sig at diskutere hvordan efterårets forsvarsforlig bør se ud, så bør man se, om ikke det er muligt at få en bus-, tog-, færge- eller flybillet til Bornholm og dette års folkemøde, der løber af stablen den 15. til 18. juni. For det er naturligt nok det helt store tema for forsvarsdebatterne på folkemødet.

Torsdag
Det starter allerede torsdag eftermiddag kl. 13.30, hvor Forsvarsakademiet har arrangeret det, som de selv kalder et "forsvarsbattle". Her dyster de politiske ungdomsorganisationer mod hinanden om at lave et nyt forsvarsforlig. En god "ud af boksen"-diskussion, der sandsynligvis vil være en god kick starter til den øvrige debat.

Login

 • Anmeld

  Jesper Poulsen

  Det må jeg sige - der har redaktøren lavet et kæmpearbejde. Jeg forsøgte at få overblik over hvilke forsvarsrelevante indlæg der var for at vælge de rigtige at overhøre, men druknede næsten i programmets omfang (3.000 indlæg). Nu er der her en glimrende oversigt der tillige er perspektiveret af redaktøren. Respekt - flot (og stort) arbejde - jeg må finde ham så jeg kan give noget fadøl

 • Anmeld

  Jørgen Nielsen

  Hørt! Godt arbejdet :)

 • Anmeld

  Andreas

  @Jesper: Mange tak. Ja, det må du.

  Der er en udvidet søgefunktion, hvor man kan søge på emner som "forsvar". Knappen "Flere søgemuligheder"

  https://kalender.brk.dk/event/list/2017#p1

 • Anmeld

  Tom Vilmer Paamand

  Folkemødets system kunne være bedre, men her er et direkte link til en søgning på "forsvar":
  https://kalender.brk.dk/event/list/2017?freeText=forsvar

  Se evt også mine egne bud på omkring 70 forsvarsrelevante arrangementer, hvor i der dog også er iblandet konfliktløsning mm, da mit fokus er fredsbevægelsen.
  http://fred.dk/folkemoede/