Dagens podcast: Hvad er læren af Irakkrigen?

AJOUR: Tirsdag kom den længe ventede udredning om dansk deltagelse i internationale krige siden Kosovokrigen i 1993. Hvad blev vi egentlig klogere på?

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Hvad vidste daværende statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) i 2002 og 2003 om Iraks masseødelæggelsesvåben og om USA's planer om en invasion? Og hvad fortalte han til Folketinget?

Debatten fyldte godt op i sendeminutterne og i aviserne i nullerne, og den kom op igen, da den længe ventede udredning forestået af lektor og dr.phil. i historie Rasmus Mariager og statskundskabsprofessor Anders Wivel blev præsenteret tirsdag i denne uge.

Hvad var nyt? Hvad er perspektiverne for fremtiden, og mangler Anders Fogh Rasmussen at tage ansvar for dengang? Lyt med i denne særlige udgave af Ajour.

Vært Esben Schjørring har Altingets chefredaktør, Jakob Nielsen, i Ajour-studiet. 

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Tema: Altinget: ajour

Forrige artikel Dagens podcast: Hastemanøvre skal fjerne Danmark fra Trumps sigtekorn Dagens podcast: Hastemanøvre skal fjerne Danmark fra Trumps sigtekorn Næste artikel Hjort: Nato er en livskraftig fredsbevægelse Hjort: Nato er en livskraftig fredsbevægelse
Kampflyvalg: Boeing smider håndklædet i ringen

Kampflyvalg: Boeing smider håndklædet i ringen

AFSLUTNING: I mere end tre år har flyproducenten Boeing forsøgt at få adgang til beslutningsgrundlaget bag Danmarks valg af konkurrentens kampfly. Nu opgiver Boeing sagen, som de danske myndigheder har brugt mindst 2.000 timer på.