Om  
Susie Jessen
Inger Støjberg
Peter Skaarup

Danmarksdemokraterne har valgt forsvarsordfører

Danmarksdemokraternes folketingsgruppe har konstitueret sig for den kommende valgperiode. Lise Bech er partiets nye forsvarsordfører. Hun har en fortid som veteranordfører i et andet parti.

Lise Bech (t.h.) giver Danmarksdemokraternes senere formand Inger Støjberg (t.v.) et kram i december 2021, da Støjberg blev fundet uværdig til at sidde i Folketinget. På det tidspunkt var Lise Bech medlem af Dansk Folkeparti og Støjberg var løsgænger.
Lise Bech (t.h.) giver Danmarksdemokraternes senere formand Inger Støjberg (t.v.) et kram i december 2021, da Støjberg blev fundet uværdig til at sidde i Folketinget. På det tidspunkt var Lise Bech medlem af Dansk Folkeparti og Støjberg var løsgænger. Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix
Simon Solkær Lassen Andreas Krog

En uge efter de historisk lange regeringsforhandlinger er faldet på plads, har Danmarksdemokraterne fordelt ledelsesposter og ordførerskaber mellem deres 14 valgte mandater til Folketinget. 

Posten som forsvarsordfører er ikke gået til Søren Espersen, der tidligere i år skiftede til Danmarksdemokraterne fra Dansk Folkeparti, hvor han var forsvarsordfører gennem adskillige år. Posten skal i stedet varetages af Lise Bech, der også har en fortid i Dansk Folkeparti. Her var hun blandt andet veteranordfører.