Her er de mest læste artikler på Altinget Forsvar i 2023

Forsvarets indkøb af artilleri i Israel dominerer listen over de mest læste artikler på Altinget Forsvar i 2023. Der er dog også blandt andet blevet plads til en bredside mod en tidligere minister og den nuværende ministers irritation over Forsvaret.

Foto: Elbit Systems
Andreas Krog

Israelske våben, en bredside mod Trine Bramsen, Forsvarets fremtidige materielindkøb og regeringens køreplan for indgåelsen af delforligene. Det er nogle af de historier, der kommer ind på top10-listen over de mest læste artikler på Altinget Forsvar i 2023.

Førstepladsen indtages af det, der skulle sætte gang i den såkaldte våbensag om Forsvarets hastige indkøb af artilleri og raketkastere fra den israelske våbenproducent Elbit i januar i år, og daværende forsvarsminister Jakob Ellemann-Jensens vildledning af Folketinget. Her finder vi nemlig selve nyheden fra 26. januar om indkøbet for 1,7 milliarder kroner.

Næstmest læste artikel er historien om den pensionerede general og tidligere hærchef Michael Lollesgaard, der i en bog udtrykker sin ærlige holdning til tidligere forsvarsminister Trine Bramsen.

Altinget logoForsvar
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget forsvar kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00