Om  
Hanne Bjørn

Konservativ lokalpolitiker skifter til Liberal Alliance

Den konservative stemmesluger Hanne Bjørn, der er medlem af kommunalbestyrelsen i Herlev Kommune, skifter til Liberal Alliance.

Hanne Bjørn har været medlem af kommunalbestyrelsen i Herlev Kommune siden 2018. Hun har desuden været opstillet til Folketinget i 2019 og 2022 og har i 2020 siddet som midlertidigt folketingsmedlem for Rasmus Jarlov.
Hanne Bjørn har været medlem af kommunalbestyrelsen i Herlev Kommune siden 2018. Hun har desuden været opstillet til Folketinget i 2019 og 2022 og har i 2020 siddet som midlertidigt folketingsmedlem for Rasmus Jarlov.Foto: Asger Ladefoged/Ritzau Scanpix
August Ølsgaard Larsen

Medlem af kommunalbestyrelsen i Herlev Kommune Hanne Bjørn skifter fra Det Konservative Folkeparti til Liberal Alliance.

Det oplyser Liberal Alliance i en pressemeddelelse.

”Jeg må erkende, at mit liberale menneskesyn ikke harmonerer med partilinjen hos De Konservative, og at jeg derfor er nødt til at melde mig ind i et parti, der repræsenterer mine liberale grundværdier,” udtaler Hanne Bjørn.

Hun har været medlem af kommunalbestyrelsen i Herlev Kommune siden 2018. Bjørn har desuden været opstillet til Folketinget i 2019 og 2022 og har i 2020 siddet som midlertidigt folketingsmedlem for Rasmus Jarlov.

Og Liberal Alliances organisatoriske landsformand, Jakob Rixen, er begejstret for Bjørns valg om at skifte parti:

”Jeg er utroligt glad for, at Hanne har valgt at melde sig under Liberal Alliances faner. Hun er en liberal ildsjæl, og jeg er sikker på, at hun bliver en stærk stemme for partiet i Herlevs kommunalbestyrelse,” udtaler Jakob Rixen.

Ved kommunalvalget i 2021 blev Hanne Bjørn genvalgt med det fjerdehøjeste antal personlige stemmer i Herlev Kommune.

Læs også

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Hanne Bjørn

Byrådsmedlem (LA), Herlev Kommune
merkonom (Niels Brock, 1994)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024