Om  
Jens Maaløe

Mindeord om formanden for Poul Due Jensens Fond, direktør Jens Maaløe (68)

Bestyrelse, direktion og medarbejdere i Poul Due Jensens Fond skriver mindeord i anledning af, at den tidligere formand, civilingeniør, ph.d. Jens Maaløe, Hellerup er sovet stille ind efter nogen tids sygdom. Jens Maaløe var også 2003-19 administrerende direktør for teknologi- og forsvarsvirksomheden Terma.

Jens Maaløe er her ikke mere. I sidste uge trak han sig som bestyrelsesmedlem og formand for Poul Due Jensens Fond på grund af sygdom, og tirsdag modtog vi den triste meddelelse. 

Jens Maaløe havde en glorværdig karriere i erhvervslivet som både direktør og med flere bestyrelsesposter, blandt andet i Grundfos-koncernen. Han var tillige medlem af bestyrelsen for Poul Due Jensens Fond (Grundfos Fonden) – først fra 2011 til 2017 og fra 2018 indtil marts 2023, hvor han altså trak sig på grund af sin sygdom.

Jens var en særdeles respekteret og kompetent bestyrelsesformand for Fonden. Her iværksatte han en større professionalisering af Fondens funktion som ejerfonden bag Grundfos-koncernen, som uddelende fond og som investor. Og han ledte bestyrelsesarbejdet med sikker hånd.

Altinget logoForsvar
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget forsvar kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00