Ny forsvarsordfører hos Liberal Alliance

ROKADE: Villum Christensen vender tilbage til posten som Liberal Alliances forsvarsordfører. 

Foto: Steen Brogaard
Andreas Krog

Fagforeningsfolk, våbensælgere og andre, der vil tale om forsvarsrelaterede emner med Liberal Alliance, skal nu igen drikke kaffe og holde møder med Villum Christensen, sådan som de gjorde det frem til juli 2015. Den 63-årige politikere er nemlig tilbage på posten som det liberale partis forsvarsordfører.

Han afløser partifællen Carsten Bach, der har været partiets forsvarsordfører siden december 2016, hvor Liberal Alliance rokerede rundt efter at have dannet den nuværende VLAK-regering med Venstre og De Konservative. Han afløste Leif Mikkelsen, der var partiets forsvarsordfører fra juli 2015 til december 2016.

Villum Christensen er valgt i Sjællands Storkreds og er bosiddende i Slagelse Kommune, hvor han også sidder i byrådet. Kommunen rummer en af Forsvarets største arbejdspladser i form af Flådestation Korsør, som i flere omgange har været i fare for at blive nedlagt. Kommunen huser også Antvorskov Kaserne syd for Slagelse. 

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024