Statsstøttet tænketank er under øget tilsyn efter regnskabsrod

MISTANKER: Der er "måske" nogle i Atlantsammenslutningens bestyrelse, der har været usikre på, om "nogle af tingene" var "ude af kontrol", siger bestyrelsesformand John Dyrby Paulsen om det seneste regnskab, der har fået ministerier til at holde ekstra øje. Mistankerne er blevet blankt afvist, understreger han.

"Der er ikke noget dramatik i det. Men vi har haft behov for at drøfte, hvordan vi fik nogle procedurer på plads, som retter op på og skærper den økonomikontrol og økonomiopfølgning, som revisor har anbefalet," siger Atlantsammenslutningens bestyrelsesformand, John Dyrby Paulsen (S).
"Der er ikke noget dramatik i det. Men vi har haft behov for at drøfte, hvordan vi fik nogle procedurer på plads, som retter op på og skærper den økonomikontrol og økonomiopfølgning, som revisor har anbefalet," siger Atlantsammenslutningens bestyrelsesformand, John Dyrby Paulsen (S). Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix
Maja Hagedorn

Atlantsammenslutningen er kommet i søgelyset hos både Udenrigsministeriet og Forsvarsministeriet.

Den statsstøttede sikkerhedspolitiske tænketank, der ofte optræder i medierne, har nemlig trods løbende rykkere været flere måneder om at aflevere et regnskab for 2019.