Troels Lund går i rette med statsrevisor-kritik og forsvarer Trine Bramsens arbejde

Statsrevisorerne misforstår hvad Forsvarsministeriet gør og udelader nuancerne i gengivelsen af de orienteringer, som tidligere forsvarsminister Trine Bramsen sendte til Folketinget om arbejdet med at opbygge en brigade, lyder det fra den nuværende forsvarsminister og tidligere statsrevisor.

Tidligere forsvarsminister Trine Bramsens orienteringer til Folketinget om opbygningen af en brigade, var mere nuancerede, end Rigsrevisionen gav udtryk for i sin rapport i januar, mener den nuværende forsvarsminister.
Tidligere forsvarsminister Trine Bramsens orienteringer til Folketinget om opbygningen af en brigade, var mere nuancerede, end Rigsrevisionen gav udtryk for i sin rapport i januar, mener den nuværende forsvarsminister.Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget
Andreas Krog

Tidligere statsrevisor og nuværende fungerende forsvarsminister Troels Lund Poulsen (V) mener, at dele af Statsrevisorerne og Rigsrevisionens kritik af Forsvarsministeriets arbejde med at etablere en brigade til hæren beror på en misforståelse.

Samtidig forsvarer han det arbejde, som tidligere forsvarsminister Trine Bramsen (S) lavede med hensyn til at orientere Folketinget om arbejdet med at etablere brigaden.

Det fremgår af en skriftlig redegørelse, som Troels Lund Poulsen og Forsvarsministeriet i sidste uge afgav til Statsrevisorerne.

Altinget logoForsvar
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget forsvar kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00