Grønt overblik: Det skal du holde øje med i denne uge

DET SKER: Debataften, madfestival, webinar og indvielse af kraftvarmeværk er blandt punkterne på programmet i den kommende uge. Få her dit grønne overblik.

Fredag afholder Dansk Industri 'Green Energy Export Day' i Industriens Hus om hvordan bæredygtige danske løsninger på energiområdet kan udbredes til resten af verden.
Fredag afholder Dansk Industri 'Green Energy Export Day' i Industriens Hus om hvordan bæredygtige danske løsninger på energiområdet kan udbredes til resten af verden.Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Birk Sebastian Kotkas

Godmorgen og velkommen til en ny uge i dansk politik, der byder på en række aktiviteter og begivenheder på det grønne område. Mens meget fortsat foregår virtuelt, bliver flere arrangementer nu igen afholdt med fysisk fremmøde, mens nogle arrangører giver mulighed for begge dele. Læs videre, hvis du vil have et hurtigt overblik over den kommende uge.

MANDAG

Hvordan når vi de grønne ambitioner? Tænketanken Frej inviterer i samarbejde med Djøf til debataften i Aarhus V for deres medlemmer. Debatpanelet består af Maria Stein Knudsen, der er konsulent for Landbrug & Fødevarer, Quentin Gausset, der er lektor ved Institut for antropologi på Københavns Universitet, og Michael Svarer, der er professor ved Institut for Økonomi på Aarhus Universitet.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024