Om  
Henrik Andersen
Brian Mikkelsen

Ve­st­as forlader Dansk Industri til fordel for Dansk Erhverv

Vestas og MHI Vestas Offshore Wind melder sig ind i Dansk Erhverv. Tilsammen har de to selskaber omkring 6.300 medarbejdere i Danmark.

Natasha Jahanshahi

Vindmøllevirksomheden Vestas har meldt sig ind i erhvervsorganisationen Dansk Erhverv og forlader i den forbindelse Dansk Industri. 

Det skriver Børsen. 

"Vi ser frem til et stærkt samarbejde med Dansk Erhverv om den grønne dagsorden, covid-19-genopretning og udviklingen af et konkurrencedygtigt dansk erhvervsliv. Vi deler en fælles ambition om, at Danmark skal være verdens bedste land at drive virksomhed i, da dette er vejen til forsat velstand og bæredygtig udvikling i hele Danmark," siger Henrik Andersen, administrerende direktør i Vestas i en pressemeddelelse i avisen.

Det er både Vestas og Vestas-ejede MHI Vestas Offshore Wind, der har meldt sig ind i Dansk Erhverv. Tilsammen har de to selskaber omkring 6.300 medarbejdere i Danmark.

Skiftet væk fra Dansk Industri sker ikke på grund af utilfredshed, men er et tilvalg af Dansk Erhverv, fortæller Vestas til Børsen

I et opslag på twitter skriver Brian Mikkelsen, der er administrerende direktør for Dansk Erhverv:

"Vi glæder og til et tæt parløb om fælles ambitioner om, at DK skal være verdens bedste land at drive virksomhed i og verdens bedste til at udnytte potentialet i den grønne omstilling". 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Henrik Andersen

Adm. direktør, Vestas
cand.jur. (Aarhus Uni. 1997)

Brian Mikkelsen

Adm. direktør, Dansk Erhverv, bestyrelsesformand, Nationalmuseets Museumsråd, bestyrelsesnæstformand, Kraks Fond, bestyrelsesnæstformand, Ove K investfond, formand, Ordrupgaard Advisory board, bestyrelsesmedlem, ATP, bestyrelsesmedlem, Pension Danmark
cand.scient.pol. (Københavns Uni. 1994)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024