Om  
Connie Hedegaard

Connie Hedegaard ambassadør for lokalt klimalaboratorie

Connie Hedegaard har sagt ja til at være ambassadør for Middelfart Kommunes nye klimalaboratorie, der skal trække klimaudfordringerne ned på et lokalt plan.

Line Jenvall

Den tidligere konservative klima- og energiminister Connie Hedegaard (K), der i dag er formand for både tænketanken Concito og Aarhus Universitet, kan føje endnu et ambassadørskab til sit portefølje.

Hun er nemlig blevet ny ambassadør for et grønt initiativ i Middelfart Kommune, der hedder Klimalaboratoriet. Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

"Der bliver genereret viden, data og praktiske erfaringer i Middelfart Kommune, som kan komme forskere, andre kommuner og virksomheder til gavn. Den viden vil jeg gerne være med til at gøre opmærksom på. Hvis vi skal gøre en forskel for vores klima, så kræver det, at vi lærer af hinanden og bruger det, der virker - og som kan gennemføres. Ikke kun på papiret, men ude i virkeligheden," siger Connie Hedegaard i pressemeddelelsen.

Grundidéen bag klimalaboratoriet er at præsentere energi- og klimaløsninger i en 1:1-skala og lade kommunen samarbejde med forskere, videns-institutioner, erhvervsliv og kommunens borgere om både at lære om håndteringen og forebyggelsen af klimaforandringerne og at føre konkrete initiativer ud i livet.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Connie Hedegaard

Formand, OECD’s Round Table for Sustainable Development, fhv. minister & MF (K), EU-kommissær
cand.mag. i historie og litteraturvidenskab (Københavns Uni. 1991)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024