Dansk Fjernvarme, Danva og Dansk Affaldsforening flytter sammen

KONSOLIDERING: Dansk Fjernvarme, Danva og Dansk Affaldsforening flytter sammen i København.

Foto: Pressefoto/Dansk Fjernvarme
Katja Holm

Vi tror, vi kan skabe en endnu stærkere sektor og levere endnu bedre værdi for vores medlemmer ved at rykke tættere sammen og udnytte nogle af de synergier, der opstår, når man bor sammen.

Kim Mortensen
Direktør, Dansk Fjernvarme

Dansk Fjernvarme, Danva og Dansk Affaldsforening flytter sammen 1. juli. De skal fremover dele kontorlokaler på Vester Farimagsgade i København. Det skriver Dansk Fjernvarme i en pressemeddelelse.

Vand-, affalds- og varmesektoren samarbejder allerede i dag på en række områder, og sammenflytningen skal ifølge de tre organisationer skabe mere værdi for foreningernes medlemmer.

"Vi har i dag en velfungerende forsyningssektor, der leverer rent drikkevand, håndterer spildevand, affald og leverer grøn varme og energi til danskerne og erhvervslivet. Men vi tror, vi kan skabe en endnu stærkere sektor og levere endnu bedre værdi for vores medlemmer ved at rykke tættere sammen og udnytte nogle af de synergier, der opstår, når man bor sammen," lyder det fra Kim Mortensen, som er direktør i fjernvarmeselskabernes brancheforening, Dansk Fjernvarme.

Altinget logoEnergi og Forsyning
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget energi og forsyning kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00