Dong har fundet ny markedsdirektør internt

Dong Energy rykker Niklas Ahlefeldt-Laurvig fra en lederstilling i Commercial Excellence-afdelingen på tværs af den internationale salgsorganisation til en post som dansk markedsdirektør.

Line Jenvall

Niklas Ahlefeldt-Laurvig er udnævnt til ny markedsdirektør i Dong Energys salgsorganisation. Det skriver Licitationen.

Den 36-årige, nyudnævnte direktør får ansvar for energiselskabets danske erhvervskunder, og hans vigtigste opgave bliver dermed at sikre dem de bedst mulige produkter og den bedste service på såvel kort som lang sigt.

Niklas Ahlefeldt-Laurvig har en master i kvantitativ økonomi og finansiering fra Universität St. Gallen i Schweiz. Han har tidligere arbejdet med finansiel analyse i A.P. Møller – Mærsk og strategiudvikling i Dong Energy Oil & Gas, og i 2015 blev han ansvarlig for at etablere og drive Commercial Excellence på tværs på af Dong Energys internationale Business to Business-salgsforretning, hvor han blandt andet har haft fokus på, hvordan Dong Energy systematisk kan sikre større professionalisme i servicen til netop erhvervskunderne.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024