Om  
Jeppe Hartmann

Energi- og olieforum ansætter politisk chef

Interesseorganisationen Energi- og olieforum har fået en ny chef for analyse og politik i skikkelse af Jeppe Røn Hartmann. Han er hentet hos Dansk Energi, men har en fortid i både Transportministeriet og hos SF.

Line Jenvall

Den danske energi- og oliebranche har styrket det politiske fokus med en ny chef for analyse og politik i interesseorganisationen Energi- og olieforum.

Her er Jeppe Røn Hartmann rykket ind efter to år hos Dansk Energis Branchefællesskab for Intelligent Energi, skriver EOF i en pressemeddelelse.

Inden den cand.scient.pol.-uddannede Jeppe Røn Hartmann begyndte at beskæftige sig med energifeltet, var han fuldmægtig i Transportministeriet og blandt andet ansvarlig for letbaner i Ring 3, Odense og Aalborg, projektet omkring Ny Nørreport, og han betjente også Trængselskommissionen med sekretariatshjælp.

Fem år tilbragte han i ministeriet, og før det havde han sin gang på Christiansborg som politisk konsulent hos SF. Her var han politisk rådgiver for Pia Olsen Dyhr, der på daværende tidspunkt var trafik- og forbrugerordfører, og førte valgkamp for SF's medlem af EU-parlamentet Margrete Auken.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Jeppe Hartmann

Politisk chef, Drivkraft Danmark
cand.scient.pol. (Københavns Uni. 2008)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024