Grønt valgoverblik: Det skal du holde øje med i denne uge

OVERBLIK: EU-kandiater diskuterer energi og handel, FN afholder konference om havforskning, og borgere mobiliserer for at gøre valgkampen grøn. Få et hurtigt overblik over relevante begivenheder den kommende uge.

Flere gange denne uge tørner kandidater til Europa-Parlamentet sammen for at debattere emner som klima, arbejdspladser og grøn omstilling.
Flere gange denne uge tørner kandidater til Europa-Parlamentet sammen for at debattere emner som klima, arbejdspladser og grøn omstilling.Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau/Scanpix
Sine Riis Lund

Godmorgen og velkommen til et grønt overblik, der de næste par uger har et særligt blik på grønne valgbegivenheder i ugens løb.

I denne uge mødes kandidater til Europa-Parlamentet eksempelvis hos Vestas i Ringkøbing for at diskutere emner som energi, handel og arbejdspladser.

Men nu er alt jo ikke valgkamp, og der sker da også andre ting, blandt andet er der rådsmøde i EU om landbrug og fiskeri, ligesom FN holder konference i Danmark, hvor der skal diskuteres prioriteter for havforskningen frem mod 2030.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024