Om  
Michael Brandt

Jysk forsyningsdirektør i spidsen for FORS A/S

Tidligere direktør i det jyske forsyningsselskab DIN Forsyning Michael Brandt skal stå i spidsen for fusionsselskabet FORS A/S.

Nikita Selvig

Det bliver den tidligere direktør i jyske DIN Forsyning Michael Brandt, som får ansvaret for at samle de tre forsyningsselskaber i Holbæk, Lejre og Roskilde til det nye selskab FORS A/S og for at sikre vand, fjernvarme, spildevand og affald til de sjællandske forbrugere. Det oplyser Holfor i en pressemeddelelse. 

Sammenlægningen af de tre selskaber er en omfattende proces, men formand for interimbestyrelsen i FORS A/S Asger Kej tror, at Michael Brandt er den rette til opgaven:

”Jeg er glad for, at det er lykkedes at få Michael Brandt ombord til at forfølge vores ejeres visioner. Michael har i Varde Forsyning A/S vist, at han er i stand til at udvikle en række virksomheder til en samlet virksomhed, der både er attraktiv for medarbejderne og en effektiv leverandør for kunderne. Michaels udgangspunkt er blandt andet et stærkt kunde- og medarbejderfokus, og han får fordelen af at kunne se med friske øjne på selskabet, samtidig med at han kan drage nytte af det kæmpe arbejde, som de afgående direktører har leveret,” siger bestyrelsesformanden i pressemeddelelsen. 

Altinget logoEnergi og Forsyning
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget energi og forsyning kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00