Læs anbefalingerne: Batterier giver mere grøn strøm

Dansk Center for Energilagring har i samarbejde en lang række større og mindre virksomheder som Topsoe, Vestas, Visblue og Xolta samt flere videninstitutioner udarbejdet politiske anbefalinger til en dansk batteristrategi. Læs anbefalingerne her. 

På regeringens "grønne" Marienborgmøde i april var der stort fokus på havvindmøller og Power-to-X. Skal regeringen også til at tænke batterier ind i den grønne omstilling? 
På regeringens "grønne" Marienborgmøde i april var der stort fokus på havvindmøller og Power-to-X. Skal regeringen også til at tænke batterier ind i den grønne omstilling? Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Morten Øyen

Den grønne omstilling har brug for, at også Danmark får en batteristrategi, lyder det fra dele af erhvervsliv og forskere. 

Her kan du læse deres anbefalinger til politikerne, der er udarbejdet af en arbejdsgruppe nedsat af Dansk Center for Energilagring (DaCES).

Anbefalingerne og det tilhørende policy brief "Batterier giver mere grøn strøm" præsenteres på DaCES Årsdag 2023 14. september. 

Altinget logoEnergi og Forsyning
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget energi og forsyning kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00