Om  
Martin Kjær

MT Højgaard får ny sektionsdirektør

Martin Kjær bliver ny sektionsdirektør i entreprenørvirksomheden MT Højgaard. Han kommer fra en stilling som regionsdirektør i arkitektvirksomheden Sweco.

Mikkel Bødker Olesen

Entreprenørvirksomheden MT Højgaard henter ny sektionsdirektør Martin Kjær hos arkitektvirksomheden Sweco, skriver EjendomsWatch. Han bliver sektionsdirektør for anlæg og beton i Vestdanmark.

Den nye sektionsdirektør har siden 2002 arbejdet for Sweco, der tidligere hed Grontmij og Carl Bro, og han har blandt andet arbejdet med rådgivning af byggeprojekter som for eksempel broer, supersygehuse, domicil- og boligbyggeri. Årsagen til skiftet skal i følge Martin Kjær findes i, at han gerne vil bytte rollen som rådgiver ud med rollen som entreprenør.

"Jeg ser MT Højgaard som en yderst spændende virksomhed, der er i stand til at løfte alle former for projekter, uanset størrelse, inden for bygge- og anlægsbranchen. Efter 16 år i rådgiverbranchen var det meget interessant for mig at komme over på den anden side af bordet hos en entreprenør," siger Martin Kjær i en pressemeddelelse. 

Altinget logoEnergi og Forsyning
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget energi og forsyning kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00