Om  
Nikolaj Villumsen

Nikolaj Villumsen bliver venstrefløjens forhandler i forhandlinger om byspildevand

Når Europa-Parlamentet skal forhandle om et forbedret EU-direktiv for byspildevand, bliver det med Nikolaj Villumsen (EL) i en nøglerolle som skyggerapportør.

Enhedslistens enlige medlem af Europa-Parlamentet, Nikolaj Villumsen, skal forhandle om direktivet for byspildevand på vegne af venstrefløjsgruppen.
Enhedslistens enlige medlem af Europa-Parlamentet, Nikolaj Villumsen, skal forhandle om direktivet for byspildevand på vegne af venstrefløjsgruppen.Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

I april går Europa-Parlamentet efter planen i gang med at opdatere det mere end 30 år gamle direktiv om byspildevand. Her kommer medlem af Europa-Parlamentet Nikolaj Villumsen (EL) til at indtage en nøglerolle, da han bliver forhandler, også kaldet skyggerapportør, for venstrefløjsgruppen i parlamentet.

Det skriver Enhedslisten.

Dermed skal han både forhandle under Europa-Parlamentets arbejde med det nye lovgivningsforslag, ligesom han vil være en del af forhandlingerne, når parlamentet senere skal forhandle sagen med EU-landene.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024