Om  
Torben Ladefoged

Ny direktør rykker ind i Mariagerfjord

Torben Ladefoged overtager den ene af fire sæder i Mariagerfjord Kommunes direktion som ny direktør for arbejdsmarked, teknik og miljø samt kultur og fritid. Den tidligere mand på posten, Jens Nørgaard, går på pension.

Line Jenvall

Mariagerfjord Kommune har fundet en lokalt profileret afløser for direktør Jens Nørgaard, som trækker sig tilbage og går på pension til februar.

Torben Ladefoged, der de seneste ti år har været direktør for Erhvervsrådet i Mariagerfjord Kommune, er den kommende direktør for arbejdsmarked, teknik og miljø samt kultur og fritid. Det oplyser kommunen i en pressemeddelese.

"Jeg ser frem til at beskæftige mig med strategisk ledelse i endnu højere grad, end jeg gør i dag, mens jeg fortsat kan bidrage til at udvikle de områder, som jeg brænder for. Det bliver en spændende udfordring for mig som udefrakommende at arbejde i en kommunal organisation, som jeg indtil nu primært har betragtet udefra," lyder det fra den nye direktør i pressemeddelelsen.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024