Om  
Marek Slacik
Jesper Hansen

Telenor Danmark skifter direktør

Administrerende direktør i Telenor Marek Slacik trækker sig tilbage efter tre år på posten. Han afløses af Jesper Hansen, der som konstitueret direktør skal lede virksomheden gennem den kommende fusion med Telia.

Minna Møbjerg Stevnhoved

Telenor Danmark har meddelt, at administrerende direktør Marek Slacik trækker sig fra posten, som han har bestridt siden september 2012. Nu rykker han til stillingen som markedsdirektør i Telenor Sverige. 

Afløseren er allerede fundet, og det bliver Jesper Hansen, der har erfaringen fra virksomhedens topledelse gennem de sidste 15 år. Han kommer senest fra en stilling som kundedirektør i Telenor.

Vicedirektør Kjell-Morten Johnsen har følgende kommentar til den nye ledelse:

"Jesper kender bedre end de fleste det danske telemarked, og han er både respekteret og anerkendt på tværs af organisationen for sine resultater, sit engagement og sin ledelse."

Han fortsætter:

"Det er egenskaber, som han får behov for resten af året, hvor vi skal fastholde vores position i markedet, mens vi venter på at få EU's godkendelse til at fusionere med Telia."

Telenor og Telia annoncerede sidste år, at de arbejder på en fusion, der dog altså stadig afventer den endelige godkendelse af relevante myndigheder. 

Jesper Hansen tiltrådte 1. juni og ventes at blive på posten frem til den planlagte fusionering.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Marek Slacik

Kommerciel direktør, Telco, PPF Group, fhv. kommerciel direktør, Beeline Russia, fhv. vicedirektør, Telenor Group, fhv. adm. direktør, Telenor Danmark
cand.oecon. (Prag Uni. 1999)

Jesper Hansen

Vicedirektør, Nordic HUB, Telenor Group
b.sc.econ. (Handelshøjskolen i Århus)

0:000:00