Om  
Christian Hesthaven
Morten Bødskov

Tidligere departementschef bliver ny direktør for Nævnenes Hus

Christian Hesthaven, kommunaldirektør i Rebild Kommune og tidligere departementschef i Udlændinge- og Integrationsministeriet, skal være direktør for Nævnenes Hus. 

Christian Hesthaven stopper som kommunaldirektør i Rebild Kommune og starter som direktør for Nævnenes Hus under Erhvervsministeriet. 
Christian Hesthaven stopper som kommunaldirektør i Rebild Kommune og starter som direktør for Nævnenes Hus under Erhvervsministeriet. Foto: Rebild Kommune
Emma Brink

Erhvervsminister Morten Bødskov har udpeget Christian Hesthaven, kommunaldirektør i Rebild Kommune og tidligere departementschef i Udlændinge- og Integrationsministeriet, som ny direktør for Nævnenes Hus.

Det skriver Erhvervsministeriet i en pressemeddelelse.

Ministeren glæder sig over, at Christian Hesthaven har sagt ja til at tiltræde stillingen ved Nævnenes Hus, der er en del af Erhvervsministeriet og har ansvaret for at betjene en række uafhængige klage- og ankenævn.

”Det glæder mig meget, at Christian Hesthaven har sagt ja til at tiltræde stillingen som direktør for Nævnenes Hus. Med hans mangeårige ledererfaring og kompetente, juridiske baggrund er jeg overbevist om, at han er den rette person til at videreføre styrelsens vigtige arbejde med at sikre de rigtige afgørelser til den rette tid forborgere, virksomheder og myndigheder," siger erhvervsminister Morten Bødskov.

Da Christian Hesthaven i 2021 valgte at stoppe som departementschef for at blive kommunaldirektør, gav han et interview til Altinget om beslutningen bag jobskiftet, der skrev sig ind i en trend med departementschefer, der stopper efter få år.

Christian Hesthaven er uddannet cand.jur. og har tidligere været ansat i både Statsministeriet og Justitsministeriet. Han tiltræder stillingen senest 1. juni.

 

Læs også

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Christian Hesthaven

Direktør, Nævnenes Hus
cand.jur. (Aarhus Uni. 2002)

Morten Bødskov

Erhvervsminister, MF (S)
BA i samfundsfag (Aalborg Uni. 1994)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024