Udnævnelser i Rambøll

Rambøll har foretaget en række udnævnelser. Se her, hvem de er.

Anna Gurzhiy Hougaard

Ingeniør Bjarke Møller Nielsen (48) er pr. 1. januar udnævnt til teamleder for Pharma LAB. Han kom til Rambøll i 2013 fra en stilling som Sektionsleder i COWI. Bjarke Møller Nielsen har en bred og stærk faglig baggrund inden for særligt laboratoriesektoren i medicinalbranchen og universiteternes forskningsfaciliteter.

Knud Stokbæk (50) er pr. 1. januar udnævnt til senior projektchef. Han er uddannet ingeniør og kom til Rambøll i 2013 fra en stilling som senior projektleder hos COWI. Knud Stokbæk er erfaren i international projektledelse. Lige nu arbejder han på projektforslag og hovedprojekt for infrastruktur uden for byggefeltet i Carlsberg Byen for Carlsberg Byen Ejendomme I P/S.

Kristian Elberg Bech (36) er udnævnt til chefkonsulent. Han er uddannet civilingeniør og kom til Rambøll i 2006 fra en stilling som geoteknisk ansvarlig ingeniør hos M.J. Eriksson A/S. Kristian Elberg Bechs kernekompetencer ligger inden for geoteknisk design, projektledelse og udførelse og tilsyn med geo- og havnekonstruktioner.

Altinget logoEnergi og Forsyning
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget energi og forsyning kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00