Valgpodcast: Løkkes bog er sensationel, desperat og fremragende

AJOUR: Løkke Rasmussen åbner for SV-regering i en ny samtalebog. Altingets chefredaktør, Jakob Nielsen, kalder bogen både sensationel og helt desperat.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Statsminister Lars Løkke Rasmussen tog alle på sengen, da han ud af det blå torsdag præsenterede samtalebogen Befrielsens øjeblik, som han har lavet sammen med journalisten Kirsten Jacobsen.

En bog, hvor han både gør sig selv til talsmand for en SV-regering og underminerer næstformand Kristian Jensen.

Dermed er der ikke bare krig mellem partierne i regeringen, hvor Konservative og Liberal Alliance har undsagt Løkke Rasmussen på hans løfte om velfærd for 69 milliarder. Nu er krigen rykket ind i Venstre, hvor samme Kristian Jensen har hældt tankerne om en SV-regering af brættet.

Hvad sker der? Hvilket folketingsvalg har vi nu på hænderne? Og hvad står der ellers i Løkkes bog?

Lyt med her, din vært er Esben Schjørring, og chefredaktør Jakob Nielsen er gæst i studiet.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Forrige artikel Valgpodcast: Nu har vi hørt, hvad politikerne vil – men hvad med vælgerne? Valgpodcast: Nu har vi hørt, hvad politikerne vil – men hvad med vælgerne? Næste artikel Valgpodcast: Fire ting du skal holde øje med i valgkampens slutspurt Valgpodcast: Fire ting du skal holde øje med i valgkampens slutspurt
Regeringen vil fritage foreninger for gebyrer på affald

Regeringen vil fritage foreninger for gebyrer på affald

AFFALD: De velgørende foreningers genbrugsbutikker slipper fremover for at betale afgift, når de afleverer affald på genbrugspladserne. Det er regeringen blevet enig med et flertal i Folketinget om – men EU-regler kan forhindre afgiftsfritagelsen.