Om  
Kristina Lee

Vicedirektør i Novo Nordisk skal lede ny arbejdsgruppe i den nationale energikrisestab

Den nationale energikrisestab (Nekst) udvider med en tredje arbejdsgruppe, som skal komme med anbefalinger og løsninger for en hurtigere udbygning af elnettet. Vicedirektør i Novo Nordisk kommer til at stå i spidsen.

Klima-, energi- og forsyningsminister Lars Aagaard (M) præsenterede i marts den nye nationale energikrisestab, Nekst. Nu åbner staben for det tredje arbejdsspor, som omhandler en hurtigere udbygning af elnettet.
Klima-, energi- og forsyningsminister Lars Aagaard (M) præsenterede i marts den nye nationale energikrisestab, Nekst. Nu åbner staben for det tredje arbejdsspor, som omhandler en hurtigere udbygning af elnettet.Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Jonas Wiinblad Overgaard

Kristina Lee bliver leder af et nyt arbejdsspor i Nekst, den nationale energikrisestab, som skal arbejde for hurtigere udbygning af elnettet. 

Det skriver Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet i en pressemeddelelse. 

Nekst, den nationale energikrisestab, blev oprettet i marts af klima-, energi- og forsyningsminister Lars Aagaard (M). Det er den tredje arbejdsgrupper under krisestaben, der nu oprettes. 

Altinget logoEnergi og Forsyning
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget energi og forsyning kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00