DIF-formand kommenterer betændt Rusland-sag: "Jeg ved ikke, hvad Jesper Møller har stemt"

DIF-formand Natorp har talt med Jesper Møller efter omdiskuteret Rusland-afstemning i UEFA. Alligevel ved Natorp ikke, hvad den danske repræsentant stemte i den højpolitiske sag om deltagelse af russiske ungdomslandshold.

DIF-formand vil ikke tage stilling til, om danske Jesper Møller bør fortælle offentligheden, hvad han stemte, da UEFA besluttede at åbne for russiske U17-landshold.
DIF-formand vil ikke tage stilling til, om danske Jesper Møller bør fortælle offentligheden, hvad han stemte, da UEFA besluttede at åbne for russiske U17-landshold.Foto: Arthur J. Cammelbeeck
Rasmus Dahl Løppenthin

Danmarks Idrætsforbund vil ikke presse DBU-formand Jesper Møller til at fortælle, hvad han stemte, da UEFA i sidste uge besluttede at åbne for deltagelse af russiske U17-landshold.

"Jeg er jo ikke med i UEFA's bestyrelseslokale eller med i maskinrummet omkring fodbolden og DBU, så det mener jeg ikke noget om. Jeg hæfter mig ved, at det er ærgerligt, at der bliver lukket op for de russiske U17-landshold. Det er imod den linje, vi kører i dansk idræt og i Norden. Det er positivt, at seniorlandsholdene ikke bliver inkluderet igen, før krigen er afsluttet," siger Hans Natorp.

"Hvad der er sket i alle mellemregningerne i UEFA, før man er kommet frem til den beslutning, er jeg ikke tæt på, så det kan jeg ikke udtalte mig om," fortsætter han.

Altinget logoIdræt
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget idræt kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00