Om  
Jonas Keiding Lindholm
Anders Havelund Krøyer
Christoph Nørgaard

Ny direktør for Altinget og Mandag Morgens konference- og netværksforretning, Arena

Altinget Arena får ny direktør, når Jonas Keiding Lindholm 1. marts overtager posten. Han afløser Anders Havelund Krøyer, som har søgt nye udfordringer uden for koncernen.

Redaktionen

Det bliver en person med godt kendskab til mediehuset Altinget/Mandag Morgen, der fra 1. marts skal stå i spidsen for netværks- og konferenceforretningen Arena. Nuværende direktør for Tænketanken Mandag Morgen, Jonas Keiding Lindholm, overtager nemlig direktøransvaret for Arena.

Direktionen har benyttet muligheden til at se på den organisatoriske struktur og samler derfor direktør-ansvaret for Tænketanken Mandag Morgen og Altinget Arena under samme person. 

"Jonas er det oplagte valg som ny direktør for Arena, samtidig med at han forbliver direktør for Tænketanken Mandag Morgen. Der er nogle oplagte synergier på produkt- og indholdssiden, som vi kan styrke ved et samlet direktøransvar. Jonas' erfaring og netværk vil ligeledes blive en stor værdi for den nye enhed til glæde for vores kunder og samarbejdspartnere," siger administrerende direktør Christoph Nørgaard.

Jonas Keiding Lindholm glæder sig til opgaven:

"Med et samlet ansvar for både Altinget Arena og Tænketanken Mandag Morgen kommer vi fremover til at styrke kvaliteten af både vores netværk, analyser, kurser og konferencer i Danmark og Sverige. Jeg ser frem til at bygge videre på det stærke fundament, som hele Arena-teamet har opbygget," siger Jonas Keiding Lindholm.

Anders Havelund Krøyer forlader Altinget-koncernen efter seks år, de seneste to år som direktør for Arena. Christoph Nørgaard takker ham for indsatsen:

"Anders har været en helt central person i opbygningen af Arena, og han har stået i spidsen for området siden begyndelsen. Det er på få år vokset til et stærkt forretningsben i koncernen, ikke mindst takket være Anders' kompetencer og lederskab," siger Christoph Nørgaard. 

FAKTA

Arena er Altinget og Mandag Morgens konference- og netværksforretning. Arena driver over 60 fagpolitiske netværk i Danmark og Sverige, hvor politikere, organisationsfolk, embedsmænd og private ledere mødes. Hertil kommer en række kurser og uddannelsesforløb, større konferencer som Arena Summit og Velfærdens Innovationsdag, lige som afdelingen også står bag afviklingen af Altinget og Mandag Morgens tilstedeværelse på Folkemødet.

Tænketanken Mandag Morgen leverer dagsordensskabende og politiske uafhængige indsigter, events og løsninger på samfundets store udfordringer og muligheder. Tænketanken Mandag Morgen samarbejder med alle offentlige og private organisationer og virksomheder, som gerne vil forstå og bidrage til udviklingen af vores samfund. Tænketankens særkende er, at den forener dyb analyse, bred aktørinddragelse og levende formidling – til fuld rådighed for alle.

Blå bog: Jonas Keiding Lindholm
Jonas Keiding Lindholm kom til Altinget og Mandag Morgen i april 2019 som direktør for Tænketanken Mandag Morgen. Jonas Keiding Lindholm har en lang karriere bag sig i FN, konsulentbranchen og ngo-verdenen, senest som generalsekretær for Red Barnet i Danmark. Han varetager desuden en række bestyrelsesposter i blandt andet DBU's etiske komité, foreningen Ombold og Københavns Professionshøjskole og er forhenværende medlem af Frivilligrådet og Dialogforum for Vækst og Samfundsansvar.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Jonas Keiding Lindholm

Impact-director, Tænketanken Mandag Morgen & Altinget Arena, formand for Ombold, formand for DBU's etiske komité
mag.scient.soc. (Lund Uni. 1997)

Anders Havelund Krøyer

Partner, CopenX
BA, Information Management (CBS 2015), Hærens Officersskole

Christoph Nørgaard

Adm. direktør, Alrow Media
M.sc. i international business (Aarhus Uni.)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024