Om  
Anne Marie Kindberg
Rasmus Nielsen
Christoph Nørgaard

Anne Marie Kindberg bliver ny direktør for Nordens største politiske mediehus

Den 43-årige cand.scient.pol. er udnævnt til ny koncernchef for Alrow Media, der udgiver Altinget i de tre skandinaviske lande og ugebrevet Mandag Morgen med tænketank.

Anne Marie Kindberg bliver ny administrerende direktør for Alrow Media.
Anne Marie Kindberg bliver ny administrerende direktør for Alrow Media.Foto: Arthur J. Cammelbeeck
Redaktionen

Bestyrelsen for Alrow Media har med virkning 1. august 2024 ansat den 43-årige Anne Marie Kindberg som ny administrerende direktør. Alrow Media udgiver det politiske medie Altinget i de tre skandinaviske lande samt ugebrevet Mandag Morgen i Danmark med tilhørende tænketank.

Anne Marie Kindberg har senest været kommerciel direktør i den skandinaviske, digitale bank Lunar. Tidligere var hun blandt andet drifts- og markedsføringsdirektør i Microsoft Danmark.

Om udnævnelsen til koncernchef for Alrow Media siger selskabets bestyrelsesformand og ejer Rasmus Nielsen:

Læs også

“Anne Marie Kindberg har siddet i bestyrelsen det seneste halvandet år, og fra det samarbejde kender vi hendes kommercielle tæft, stærke digitale forståelse, høje energiniveau og positive livssyn. Og hun ved, hvad hun går ind til: En bredt respekteret, publicistisk virksomhed med en voksende kundebase og specialiserede vidensmedarbejdere, der har mod på meget mere innovation og vækst i de kommende år," forklarer Rasmus Nielsen og fortsætter:

"Hun får til opgave at øge væksten og indtjeningsevnen i Skandinavien, udvikle ugebrevet Mandag Morgen, genrejse vores annonceomsætning, udvikle strategien for brug af kunstig intelligens samt fortsætte den europæiske udvidelse med vores koncept for nichemedier."

Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget

 
Anne Marie Kindbergs særlige interesse for politik og samfundsforhold skyldes ikke kun, at hun er kandidat i Statskundskab fra Københavns Universitet i 2006. Hun er vokset op i et politisk hjem, og hun fortæller selv om sit skridt:
 
“Skiftet til mediebranchen er selvfølgelig nyt, men det føles alligevel lidt som at komme hjem. Jeg har altid haft en stærk samfundsinteresse, og muligheden for at hjælpe med at sikre neutral politisk formidling på tværs af de nordiske lande er en gave. Alrow Media er samtidig en virksomhed i vækst - på tværs af medieudgivelser og tænketank - og det gør kun opgaven mere spændende. Jeg glæder mig til at bidrage til at drive selskabet mod yderligere ekspansion i de kommende år.”

Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget

Hun vil få et tæt samarbejde med Rasmus Nielsen, der som arbejdende bestyrelsesformand har en aktiv rolle i den virksomhed, han startede for snart 25 år siden.
 
Anne Marie Kindberg afløser Christoph Nørgaard, der har været koncernchef siden 2019.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Anne Marie Kindberg

Kommende koncernchef, Alrow Media (1/8-24), afgående kommerciel direktør, Lunar
cand.scient.pol. (Københavns Uni. 2006)

Rasmus Nielsen

Formand for Alrow Media, udgiver af Altinget i Danmark, Norge og Sverige samt Mandag Morgen
journalist (Danmarks Journalisthøjskole 1983)

Christoph Nørgaard

Afgående administrerende direktør, Alrow Media
M.sc. i international business (Aarhus Uni.)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024