Danmark og Tyskland skruer op for grønt samarbejde: "Det er så konkret, som det kan blive på 45 minutter"

Fredag løftede Morten Bødskov og den tyske erhvervsminister sløret for et styrket grønt samarbejde mellem landene. Samarbejdet indebærer blandt andet fælles grønne løsninger og EU's grønne milliardpulje. "Verden er forandret og erhvervspolitik er blevet sikkerhedspolitik," sagde Morten Bødskov.

"Vi er blevet væsentligt bedre til at samarbejde på tværs, og hele det danske håndboldslandshold spiller efterhånden i Flensborg," siger den tyske erhvervsminister og vicekansler, Robert Habeck, der fredag besøgte erhvervsminister Morten Bødskov (S).
"Vi er blevet væsentligt bedre til at samarbejde på tværs, og hele det danske håndboldslandshold spiller efterhånden i Flensborg," siger den tyske erhvervsminister og vicekansler, Robert Habeck, der fredag besøgte erhvervsminister Morten Bødskov (S).Foto: Emil Nicolai Helms/Ritzau Scanpix
Frederik Gjersen Hansen

Sammen med den tyske vicekansler og erhvervsminister præsenterede erhvervsminister Morten Bødskov fredag et styrket grønt samarbejde mellem Danmark og Tyskland. 

Fremover skal den dansk-tyske grænseregion være et nyt grønt industriområde.

Erklæringen om at styrke samarbejde kommer to måneder efter, at Danmark indgik en lignende grøn samarbejdsaftale med USA.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024