Dansk Folkeparti trækker stikket på elektriske jernbaner i Jylland

FORLIGSFARVEL: Blå bloks nye investeringsplaner har ikke fået plads til elektrificering af strækningerne mellem Vejle-Struer og Aalborg-Frederikshavn. Nordjysk borgmester er skuffet.

DSB kigger p.t. rundt i verden for at finde nye elektriske tog. De kommer dog ikke til at kunne køre til Struer og Frederikshavn, hvis det står til regeringen og Dansk Folkeparti.
DSB kigger p.t. rundt i verden for at finde nye elektriske tog. De kommer dog ikke til at kunne køre til Struer og Frederikshavn, hvis det står til regeringen og Dansk Folkeparti.Foto: Bombardier
Kim Rosenkilde

Dansk Folkeparti har givet grønt lys til at aflyse en større del af Togfonden, end partiet hidtil har fortalt.

For mens partiet højlydt har vendt tomlen ned til den planlagte nye jernbanebro over Vejle Fjord og en ny højhastighedsjernbane i Østjylland, så har man lagt op til at bevare hovedparten af Togfondens øvrige projekter.

Det gælder imidlertid ikke elektrificeringen af strækningerne mellem Vejle-Struer og Aalborg-Frederikshavn, som der ikke er blevet plads til i de blå partiers nye investeringsplan for infrastruktur.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024