Om  
Kim Mortensen
Simon Emil Ammitzbøll-Bille

Det Miljøøkonomiske Råd udpeger forsyningsrepræsentant

Direktør i Dansk Fjernvarme, Kim Mortensen, er af økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbøll udpeget som forsyningssektorens repræsentant i Det Miljøøkonomiske Råd. 

 

Kristian Tolbøll

Forsyningssektorens repræsentant til Det Miljøøkonomiske Råd er valgt, og valget er faldt på Kim Mortensen, som er direktør i Dansk Fjernvarme. Kim Mortensen skal dermed repræsentere forsyningssektoren, der tæller DANVA, Dansk Affaldsforening og Dansk Fjernvarme.

Det Miljøøkonomiske Råds har formelt set til opgave, at belyse samspillet mellem økonomi og miljø samt effektiviteten i den danske miljøindsats.

Foruden repræsentationen af Dansk Fjernvarme er Det Miljøøkonomiske Råd repræsenteret ved de økonomiske vismænd, øvrige store brancheforeninger indenfor industrien og flere af de grønne organisationer.

"Balancen mellem den klimaindsats, der gøres landet over for at indfri de politisk fastsatte energi- og klimamål, og de omkostninger det kræver for at indfri målene, bør være en central del af den offentlige debat om indretningen af vores energi- og forsyningssektor", siger Kim Mortensen i en pressemeddelelse fra Dansk Fjernvarme.

Repræsentanter i Det Miljøøkonomiske Råd bliver udpeget for en tre-årig periode. Kim Mortensen vil derfor sidde i rådet frem til slutningen af 2019.

Kim Mortensen er forhenværende folketingsmedlem for S.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Kim Mortensen

Direktør, Dansk Fjernvarme, fhv. MF (S)
elektriker (Esbjerg Tekniske Skole 1986)

Simon Emil Ammitzbøll-Bille

Fhv. MF, fhv. økonomi- og indenrigsminister (LA), podcastvært, Ministertid
ba.scient.soc. (Roskilde Uni. 2003)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024