Flere virksomheder søger hjælp til grøn omstilling: "Ellers risikerer man at blive irrelevant"

I løbet af det sidste halve år har DI oplevet en overvældende interesse fra deres mindre medlemmer i forhold til at arbejde med bæredygtighed. Det handler om konkurrenceevne indenfor en markedstrend, der kun vokser, lyder analysen fra erhvervsorganisationen.

Hvis ikke man griber den her mulighed, risikerer man som virksomhed at blive irrelevant - sådan lyder budskabet fra DI, der gerne ser, at alle deres medlemmer kommer i gang med at arbejde med bæredygtighed og verdensmål.
Hvis ikke man griber den her mulighed, risikerer man som virksomhed at blive irrelevant - sådan lyder budskabet fra DI, der gerne ser, at alle deres medlemmer kommer i gang med at arbejde med bæredygtighed og verdensmål.Foto: Kasper Palsnov/Ritzau Scanpix
Christina Houlind

Det sidste halve år er der for alvor sat konkrete tiltag i søen for at sætte fart på den grønne omstilling hos Elektro-Isola. 

De laver komponenter til vindmøller og hospitalsscannere og har sat sig for at nedbringe deres CO2-udledning med 50 procent i forhold til 2018-tallene inden 2030. For dem handler det både om at gøre en forskel og blive endnu mere konkurrencedygtige.  

“Der er ikke lang tid til 2030, hvis vi skal kunne nå det. Derfor skal man som virksomhed i gang nu,” siger Stig Krogh Pedersen, der er direktør i Elektro-Isola.  

Altinget logoKlima
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget klima kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00