Grønt overblik: Det skal du holde øje med i denne uge

DET SKER: Der er gyllegate, affaldshåndtering og Amager Fælled på programmet i den kommende uge. Og så kværner lovmøllen på Christiansborg. Få overblik her.

Tirsdag byder på vælgermøde om Amager Fælleds fremtid.
Tirsdag byder på vælgermøde om Amager Fælleds fremtid.Foto: Ritzau/Finn Frandsen
Hjalte T. H. Kragesteen

Velkommen til ugens overblik på det grønne område.

Vi skal hen til tirsdag, før ugen for alvor kommer i gang.

Affaldskonference i København
For her mødes landets affalds-interesserede til konference, som er arrangeret af DAKOFA. Her sættes der fokus på, hvordan man kommer problemer med henkastet affald til livs. Arrangementet finder sted i København og starter kl. 9.

Dokumentation

Lovforslag til behandling torsdag : 

1. behandling af forslag til lov om ændring af lov om elforsyning, lov om fremme af vedvarende energi, lov om naturgasforsyning, lov om Energinet.dk og lov om varmeforsyning. (Betaling for myndighedsbehandling og justering af bestemmelser om tilsyn med Energinet.dk). (Af energi-, forsynings- og klimaministeren)

1. behandling af forslag til lov om ændring af lov om elforsyning, lov om fremme af vedvarende energi, lov om naturgasforsyning, lov om Energinet.dk, lov om afgift af elektricitet og forskellige andre love. (Overførsel af opgaver fra Energinet til energi-, forsynings- og klimaministeren m.v.). (Af energi-, forsynings- og klimaministeren) 

1. behandling af forslag til lov om ændring af fiskeriloven. (Oplysning om ejerkredsen af den sidste tredjedel i erhvervsfiskerselskaber). (Af ministeren for fiskeri og ligestilling)


0:000:00