Om  
Lisbeth Knudsen

Lisbeth Knudsen bliver medlem af Niras' bestyrelse

Den rådgivende ingeniørvirksomhed Niras har fået to nye ansigter i bestyrelsen. Ansvarshavende chefredaktør og direktør for Mandag Morgen, Lisbeth Knudsen, og administrerende direktør i Terma A/S, Jens Maaløe, er nemlig blevet valgt ind.

Katrine Skov Sørensen

Lisbeth Knudsen, der til daglig er ansvarshavende chefredaktør og direktør for Mandag Morgen, er blevet valgt ind i Niras' bestyrelse. Det samme er Jens Maaløe, der er administrerende direktør i Terma A/S. 

Det skriver Niras i en pressemeddelelse. 

Lisbeth Knudsen har allerede erfaring med bestyrelsesarbejde, og hun har været bestyrelseformand for både Infomedia og Netdoktor. I dag er hun formand for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og for Det Kongelige Teater. 

Lisbeth Knudsen er tidligere ansvarshavende chefredaktør ved Berlingske og tidligere koncernchef for Berlingske Media.

Jens Maaløe er udover den nye bestyrelsespost i Niras formand for Innovationsfonden og bestyrelsesmedlem i blandt andet NKT Holding og Grundfos Holding.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Lisbeth Knudsen

Strategidirektør, Altinget og Mandag Morgen, formand, Dansk Selskab for Virksomhedsledelse, Odense Symfoniorkester og Rønnow, Leth og Gori Arkitekter, Foreningen TjekDet og Demokratikommissionen, bestyrelsesleder, Niras
journalist (DJH 1975)

0:000:00