Nyudnævnelser hos Rambøll

Dennis Søndergård Thomsen, Christian Sellebjerg, Rune Christensen og Kristine Kjørup Rasmussen er udnævnt til chefkonsulenter, mens Jan Nielsen er udnævnt til ny projektchef hos Rambøll.

Christian Juhl Mølgaard

Dennis Søndergård Thomsen
Biolog Dennis Søndergård Thomsen (39) er pr. 1. januar udnævnt til chefkonsulent. Han kom til Rambøll i 2011 fra en stilling som biolog i Miljø og Teknik, Natur og Vand i Svendborg Kommune. Dennis Søndergårds ekspertise ligger inden for etablering af faunapassager i vandløb og restaurering af vandløb.

Christian Sellebjerg
Christian Sellebjerg (34) er pr. 1. januar udnævnt til chefkonsulent. Han er uddannet civilingeniør og kom direkte fra Aalborg Universitet til Rambøll i 2006. Christian Sellebjerg er ekspert i rådgivning inden for trafikafvikling og kompleks geometri i byrum. Han har senest være projektleder på Banevejen i Viborg. Det er et projekt, hvor der trækkes på en lang række af Rambølls kompetencer, og her har der været brug for Christian Sellebjergs evner til at bringe de rigtige personer i spil.

Rune Christensen
Civilingeniør Rune Christensen (34) er pr. 1. januar udnævnt til chefkonsulent. Han har været ansat på Rambølls kontor i Aarhus siden 2008. Han er ekspert i geoteknisk rådgivning og projektering – kompetencer, der har været i spil på projekter som Togfondens hastighedsopgradering mellem Aarhus og Hobro, DNU og arbejdet med en forbedret vejforbindelse til Aarhus Havn.

Kristine Kjørup Rasmussen
Kristine Kjørup Rasmussen (39) er pr. 1. januar udnævnt til chefkonsulent. Hun er uddannet m.sc. fra University of Reading og har desuden en ph.d. fra KVL – nu KU Life – i vegetationsøkologi. Hun kom direkte herfra til Rambøll i 2009. Kristine Kjørup er ekspert i miljøvurderinger i forbindelse med anlægsprojekter. Et af hendes kendetegn er, at hun altid har fokus på at bringe den nyeste naturfaglige viden i spil for at understøtte en bæredygtig udvikling. Det har flere store projekter nydt godt af, bl.a. Fjordforbindelsen og Rute 26 for Vejdirektoratet, Ringsted-Femern for Banedanmark samt Femern Bælt forbindelsen.

Jan Nielsen
Jan Nielsen (55) er udnævnt til projektchef. Han er uddannet bygningsingeniør og kom til Rambøll i 2010. Jan Nielsen er ekspert inden for projektledelse på komplekse anlægs- og infrastrukturprojekter, spildevandsplanlægning og klimatilpasning. Han har senest anvendt sine kompetencer på bl.a. klimatilpasning af Gentofterenden, infrastrukturprojekterne Nordhavnsvej og Femern Belt samt i forbindelse med udarbejdelse af spildevandsplaner for Rudersdal og Rødovre kommuner.

0:000:00