Vindmølleindustrien får nyt medlem

VINDENERGI: Energiselskabet E.ON er nyt medlem i Vindmølleindustrien. Selskabet satser på flere aktiviteter i Danmark i forbindelse med fremtidens udbygning med vindenergi.

Energiselskabet E.ON indtræder med virkning fra september som nyt medlem af Vindmølleindustrien og får samtidig plads i brancheforeningens bestyrelse, skriver Vindmølleindustrien i en pressemeddelse.

E.ON har siden 2010 drevet havmølleparken Rødsand ll syd for Lolland, der med sine 207 MW er Danmarks næststørste havmøllepark. E.ON opførte parkens 90 vindmøller i 2009 og 2010, og i dag leverer parken strøm til ca. 130.000 husstande.
E.ON er med en samlet portefølje på 470 MW den tredjestørste operatør af offshore vindenergi i verden, og selskabet har yderligere 740 MW under opførsel og 1.400 MW på tegnebrættet. Desuden driver E.ON en række onshore vindmølleparker i bl.a. Sverige, Tyskland og England.

E.ON har gode erfaringer med at arbejde med vindenergi i Danmark, og selskabet ønsker fremadrettet at udbygge deres aktiviteter i Danmark, primært på havet, men projekter på land kan også blive aktuelle.









0:000:00