Om  
Pia Merete Johansen

Dansk Svømmeunion løfter slør for navneskift og ny strategi

Dansk Svømmeunion vil genstarte sin fortælling med en ny strategi, der skal skydes i gang med et potentielt navneskift til "SvømDanmark".

Ghita Nidam Møller

SvømDanmark. Det kan blive det nye navn og springbræt for Dansk Svømmeunion, der har været ufrivilligt fanget i rampelyset med en række kritiske sager.

Nu står det nationale svømmeforbund i Danmark derfor klar med en ny strategi og et kommende navneskift, der skal "genstarte fortællingen om svømmeunionen". Sådan lyder det fra Dansk Svømmeunion.

Strategiarbejdet til en ny vision for dansk svømning blev skudt i gang i 2019 og er siden blevet udviklet med inputs fra det forgangne års generalforsamling. Det har ført til, at unionens bestyrelse nu er ved at lægge sidse hånd på strategien og mener, at en navneændring er en oplagt måde til at vise en ny inkluderende retning for dansk svømning.

”Navneændringen er inspireret af den nye vision og mission, som den taler rigtig godt ind i. SvømDanmark er mere mundret, og Dansk Svømmeunion er i årevis af alle i Svømme-Danmark blevet kaldt SVØM," udtaler bestyrelsesformand i unionen Pia Johansen.

Navneændringen skal vedtages på generalforsamlingen i foråret, hvor alle kan være med til at stemme for eller imod forslaget til navneændringen.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Pia Merete Johansen

Formand, SvømDanmark, bureaumedlem, LEN European Aquatics, manager for investorrelationer, Eurowind Energy
cand.merc. (økonomisk styring)

0:000:00