Kristeligt Dagblad starter nyt nichemedie om kirkelivet

MEDIE: Til september går Kristeligt Dagblad i luften med et nyt nichemedie, der sætter fokus på kirkelivet. Civilsamfundet har kun godt af mere mediedækning, siger redaktør for Altinget: civilsamfund.

Kristeligt Dagblad vil med Kirke.dk sætte mere fokus på de mennesker, der har folkekirken eller kirkelige organisationer som arbejdsplads.
Kristeligt Dagblad vil med Kirke.dk sætte mere fokus på de mennesker, der har folkekirken eller kirkelige organisationer som arbejdsplads.Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix
Amalie Bjerre Christensen

Det har i årevis været underprioriteret af medierne, og det er kun godt for civilsamfundet, at det bliver dækket tættere.

Carsten Terp
Redaktør, Altinget: civilsamfund

Snart får civilsamfundet mere opmærksomhed.

Det sker, når Kristeligt Dagblad i slutningen af september lancerer et nyt specialmedie, der vil fortælle historier om det danske kirkeliv.

Under navnet Kirke.dk vil det nye nichemedie henvende sig til beslutningstagere, frivillige og ansatte i kirker og kirkelige organisationer. Det sker gennem digitale abonnementer, hvor læserne får yderligere indsigt i arbejdet med folkekirken og civilsamfundet omkring.

0:000:00