Om  
Mads Schmidt Haagensen

Medieskolerne i Viborg finder ny rektor

Mads Schmidt Haagensen træder til som ny rektor på Media College Denmark i Viborg, hvor han skal stå spidsen for at uddanne fotografer, webudviklere og film- og tv-produktionsteknikere.

Mads Schmidt Haagensen skal blandt andet stå i spidsen for uddannelse af film- og tv-produktionsteknikere.
Mads Schmidt Haagensen skal blandt andet stå i spidsen for uddannelse af film- og tv-produktionsteknikere.Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix
Ghita Nidam Møller

Medieforbruget har fræset derud af de seneste mange år og river fortsat flere og flere med. Det presser nu produktionsbranchen på antallet af kvalificerede hænder til at klippe, filme og udvikle diverse apps, reklamer, film og websites.

Den kapacitetsudfordring skal Medieskolerne i Viborg med Mads Schmidt Haagensen i spidsen tage op ved at tiltrække og uddanne nye produktionstropper. Fra 1. april slår han hul på den opgave, skriver MediaWatch.

Mads Schmidt Haagensen skal gå til den opgave med erfaring fra de tekniske ungdomsuddannelser som htx og eux. Det kan han supplere med sine ledererfaringer i administrative system fra sin seneste stilling som direktør på Social- og Sundhedsskolen Midt- og Vestjylland.

Altinget logoKultur
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget kultur kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00