Om  
Lasse Hørbye
Esben Seerup

Ny chefredaktør for TV 2 FYN

TV 2 FYN, den regionale station i Odense, har fået ny chefredaktør i skikkelse af den hidtidige redaktionschef Lasse Hørbye.

Redaktionen

Lasse Hørbye er ny chefredaktør på TV 2 Fyn, og samtidig tiltræder Anne Kastrup Mensbo som ny administrationschef. Det oplyser TV 2 Fyn i en pressemeddelelse.

Lasse Hørbye har siden 2019 været redaktionschef på TV 2 Fyn, og Anne Kastrup Mensbo har siden 2021 været direktionssekretær og senere direktionsassistent. 

Begge forfremmelser er en del af en såkaldt ”opstramning” af TV 2 Fyns chef- og ledelsesorganisation som følge af den strategi for 2025, som bestyrelsen vedtog tidligere på året, og som tegner linjen for regionalstationen i de næste tre år.

”Både Anne og Lasse er dybt professionelle fagpersoner, som i de seneste år som del af TV 2 Fyns chefgruppe har stået for forskellige forandringsprojekter. Nu rykker de begge et trin opad i deres karrierer. Det er de klar til, og det har TV 2 Fyn brug for, så vi kan fortsætte med at flytte os yderligere fremad i de kommende år,” siger TV 2 Fyn-direktør Esben Seerup.

Lasse Hørbye kom til TV 2 i 2015 som reporter på TV 2 Nyhederne og blev to år efter redaktionschef og del af TV 2 Fyns chefgruppe. Han får i rollen som chefredaktør ansvaret for den overordnede journalistiske linje og for at projekterne i stationens 2025-strategi bliver til virkelighed. 

”TV 2 Fyn har i mine øjne taget store spring de seneste år, men jeg ved, at vi kan blive endnu bedre, fordi den redaktion, som vi er nu, simpelthen er hamrende talentfuld. Det potentiale ser jeg en ære i at kunne have en rolle i at forløse – både for den enkelte men især for helheden,” mener den nye chefredaktør.

TV 2 Fyns øvrige chefgruppe består af nyhedschef Jakob Herskind, digital chef Hans Christian Kromann, tech- og produktionschef Michael Jensen, økonomichef Helle Nørgaard Andreasen og adm. direktør Esben Seerup.
 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Lasse Hørbye

Chefredaktør, TV 2 Fyn
Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (2008)

Esben Seerup

Direktør, TV 2 Fyn, bestyrelsesformand, Media City Odense
journalist (DJH 1990), master i redaktionel ledelse (SDU 2010)

0:000:00