Om  
Tine Gøtzsche

Tine Gøtzsche forlader DR

Efter 22 år i koncernen forlader Tine Gøtzsche nu DR for at prøve noget andet.

Amalie Bjerre Christensen

Fra 1. september er Tine Gøtzsche ikke længere at finde som vært på TV-Avisen på DR.

Det skyldes, at hun har valgt at opsige sin stilling for at prøve nye ting af, skriver DR i en pressemeddelelse.

Gennem tiden har Tine Gøtzsche arbejdet på DR Nyheders udlandsredaktion og ’Temalørdag’ på DR2, ligesom hun foruden at være vært ved store begivenheder har været anker på DR2 Udland og ’Profilen’.

De sidste otte år har Tine Gøtzsche været vært på TV-Avisen, som hun nu forlader.

”Jeg har været omgivet af fantastiske og dygtige kolleger, og jeg har nydt det holdarbejde, der hver dag sender programmet afsted. Men efter mere end otte år på 18.30’eren – og næsten 22 år i DR – er tiden kommet til et sporskifte. Det er en svær beslutning at træffe, for DR er nærmest blevet en del af mit DNA. Så jeg siger farvel med en blanding af vemod og stærk tro på, at både TV-Avisen og jeg selv går en lys fremtid i møde,” siger Tine Gøtzsche.

Ifølge TV-Avisens redaktionschef, Marie Buss, er Tine Gøtzsches farvel et stort tab for TV-Avisen, der endnu ikke har besluttet, hvem der overtager rollen.

”Tine Gøtzsche er en af vores absolut bedste værter. Hun er indbegrebet af troværdighed, og fagligt spænder hun over stort set alle emner og genrer. Om det er TV-Avisen klokken 18.30, dækningen af udenlandske valg eller store, kongelige begivenheder, løfter hun vores udsendelser til et meget højt niveau. Og så er hun en fremragende kollega,” siger Marie Buss.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Tine Gøtzsche

Ordstyrer, moderator.dk, tineg.com
journalist (DJH 1994), erhvervssproglig korrespondent (Handelshøjskolen 1989)

0:000:00