Helle Bonnesen
 svarer 
Jakob Engel-Schmidt

Helle Bonnesen (K) spørger kulturministeren, Jakob Engel-Schmidt, hvornår der vil blive foretaget en evaluering for at afgøre, om loven har en effekt i overensstemmelse med succeskriteriet

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 70, Spørgsmål 8
Vil ministeren oplyse, hvornår der vil blive foretaget en evaluering for at afgøre, om loven har en effekt i overensstemmelse med succeskriteriet og hvad vil baseline-året være for den evaluering?

Svar fra onsdag den 29. november 2023
Der indføres med lovforslaget en kulturbidragsordning, som forpligter udbydere af on demandstreamingtjenester til at bidrage til dansk indholdsproduktion, og som samtidig tilgodeser de tjenesteudbydere, der investerer i dansk indhold.

Med kulturbidraget indføres der en helt ny ordning. Det vil derfor være naturligt, når har været lejlighed til at vurdere, hvordan ordningen fungerer i praksis, at se på om der er behov for justeringer.
0:000:00