Kurser

Public Affairs

Deltag ved Altingets kursus i Public Affairs og bliv klædt på til politisk interessevaretagelse med en kombination af teori og praksis.

Om kurset


LokationNy Kongensgade 10, 1472 København K

Opstartsdatoer
Efterår 20242. september 2024
Ledige pladser
Vinter 202515. januar 2025
Ledige pladser

På Altingets kursus i Public Affairs får du de grundlæggende og vigtigste redskaber til få din sag frem i det politiske landskab. Bo Smith og Lars L. Nielsen ved med deres erfaring fra begge sider af det politiske bord, hvad der skal til for at drive politisk interessevaretagelse, og giver dig værktøjerne til at arbejde med din politiske sag.

Kurset opdaterer dig på processen bag effektiv public affairs samt udarbejdelse af konkret strategi og eksekvering af din politiske sag.

Dit udbytte:

  • Et stærkt og professionelt netværk af andre, der også arbejder med politisk interessevaretagelse.
  • Konkrete værktøjer til at drive en effektiv public affairs-indsats.
  • Sparring fra A-Z på din case, med nogle af de bedste indenfor politisk interessevaretagelse.

Det siger andre...

God indsigt, erfaring og konkrete eksempler
Mathias HeilesenSeniorrådgiver, UNICEF

Dejligt levende. Tiden er fløjet
Jan Pierrel-BoasCEO, Danish Export Association (Eksportforeningen)

Virkelig gode værktøjer og mange dialoger, der giver kontekst og eksempler. Underviseren gjorde indhold relevant til alle deltagere og havde en god fornemmelse af alles case.
Lise Nørgaard Kommunikationschef, Astra

Kursusleder

Lars L. NielsenPA-direktør i TvMF, ejerleder og rådgiver, NielsenNetwork, medlem af Alrow Medias bestyrelse, fhv. public affairs- og kommunikationdirektør, Finans Danmark (2006-12), fhv. medlem af bestyrelsen for DR og TV 2 Kosmopol (Lorry)

Lars L. Nielsen stiftede NielsenNetwork i 2017, og han har mere end 20 års erfaring fra tidligere jobs: Public affairs-direktør i Primetime Kommunikation; kommunikations-direktør i Finansrådet, pressechef og rådgiver for teknik- og miljøborgmester Klaus Bondam, Københavns Kommune; pressechef og partisekretær, Det Radikale Venstre; og generalsekretær for Europabevægelsen. Lars L. Nielsen sidder i følgende bestyrelser: DR, Københavns Madhus, Teater Grob, Det Nationale Ungdomssymfoniorkester og ATV’s Science & Engineering-komité.

Bo SmithESS-chefforhandler, Styrelsen for Forskning og Innovation, formand, RUVU, Det Faglige Råd for National Koordination, fhv. departementschef, Beskæftigelsesministeriet

Bo Smith kender den politiske proces indefra med 15 års erfaring som departementschef i Beskæftigelsesministeriet. Han er uddannet Cand.scient.pol i 1974 med efterfølgende karriere i en række ministerier, i Københavns Amt og i Datacentralen A/S. I dag blandt andet chefforhandler for en af verdens største og mest avancerede forskningsfaciliteter, European Spallation Source i Lund.

Program

På kurset bliver du præsenteret for en model for politisk interessevaretagelse, og på hver kursusdag gennemgås dele af modellen.

Derudover gennemgås cases fra det virkelige liv samt kursusdeltagernes egne udfordringer. 

Mellem kursusdagene løses hjemmeopgaver af forskellig form.

1. ModulForberedelse og afklaring og Forberedelse af den rette dokumentation 2. september 2024 kl. 10.00 - 16.00

Modul 1

På dagen lærer du blandt andet om vigtigheden af timing, netværk, notatudarbejdelse, og hvordan du sikrer, at din dokumentation kan anvendes effektivt.

2. ModulUdarbejdelse af strategi og forberedelse af den rette eksekvering 11. september 2024 kl. 10.00 - 16.00

Modul 2

På dagen får du redskaber til at udarbejde en effektiv strategi. Og du får input til at etablere en koalition med samarbejdspartnere og ikke mindst til, hvordan du arbejder med medier. Du får også redskaber til at sikre dig et system, når du skal eksekvere din strategi.

3. ModulFokus på Evaluering og Opfølgning på stakeholders 23. september 2024 kl. 10.00 - 16.00

Modul 3

På dagen får du redskaber til at sikre den rigtige opfølgning på et afsluttet forløb, så du sikrer dig, at du kan vende tilbage. Du får en indføring til, hvordan du på systematisk vis etablerer et netværk og styrker din næste indsats.

Tilmelding

Pris pr. person.
19.995kr. ekskl. moms
Vi kontakter dig inden for 2-3 hverdage.
Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024