Mød de nye debattører på Altinget | Miljø

NYHED: En radikal miljøordfører, en miljøteknologisk brancheforening, en kommunal miljøpolitiker, en professor i bæredygtige byer og Dansk Ornitologisk Forening. Mød stemmerne fra Altingets nye debatpanel.
Ole Nikolaj Møbjerg Toft

Her er debattørerne for de næste måneder på Altinget. Er du rygende uenig med debatørernes indlæg, så send os et debatindlæg. 

<img align="left" src="@nyimg=2263@" />Ole Glahn.  tidligere Miljø-, landbrugs-, og fødevareordfører (R)
Ud over at være engageret i spørgsmål om natur- og miljø er Ole Glahn særligt interesseret i økologi. Derfor var han også en af folkene bag De Radikales store økologi udspil, som partiet mener kan gøre Danmark til verdens førende økologiland. Samtidig har seminarierektoren en stor indsigt i kommunernes hverdag, idet han er tidligere borgmester i Bjergsted Kommune. Ole Glahn er også tæt på naturen privat, da han bor på gården, hvor han er født og opvokset. Ole Glahn blev ikke genvalgt ved valget.

<img align="left" src="@nyimg=2262@" /> Christian Hjorth, formand for Dansk Ornitologisk forening
Han har siden 1988 stået i spidsen for ca. 14.000 medlemmer i Dansk Ornitologisk Forening. DOF har overvåget og registreret det danske fugleliv i over 40 år. Christian Hjorth sidder meget tæt på beslutningstagerne i en lang række natursager. Det gælder f.eks. jagtlovgivningen som næstformand i Vildtforvaltningsrådet, nationalparker som medlem af Den Nationale Følgegruppe og senest arbejdet med at sikre af fuglene og deres levesteder i Natura-2000-områder.

Altinget logoMiljø
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget miljø kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00