DF presser regeringen i skrothandlersag

MOMSAFREGNING: Dansk Folkeparti vil have regeringen til at løse momsstrid med skrothandler - og truer ellers med at stemme for en advokatundersøgelse af både Miljøministeriet og Skatteministeriet.
Dansk Folkeparti er ikke tilfreds med regeringens håndtering af den såkaldte "skrothandlersag".
Dansk Folkeparti er ikke tilfreds med regeringens håndtering af den såkaldte "skrothandlersag". Foto: www.colourbox.com
Niels Th. Dahl

Regeringen har optrådt, som om borgerne er til for regeringens skyld.

Nick Hækkerup (S)
Skatteordfører

Dansk Folkeparti lægger nu pres på regeringen for at få løst den såkaldte "skrothandlersag", der handler om en tvist mellem Skatteministeriet og skrothandler Finn Skytte om eventuel tilbagebetaling af et større momsbeløb.

Partiet ønsker, at regeringen får sagen løst "i mindelighed" uden om domstolene - og gør regeringen ikke det, vil Dansk Folkeparti ikke afvise at stemme for et beslutningsforslag fra Socialdemokraterne og SF, som vil gennemtvinge en uafhængig advokatundersøgelse af både Skatte- og Miljøministerierne, der har været involveret i sagen.

"Vi ønsker, at regeringen når frem til en overenskomst med de folk, der mener at have noget til gode. Det kunne sagtens være, man kunne finde en ordning, og det er det punkt, vi vil presse regeringen på i forbindelse med dette beslutningsforslag," siger Dansk Folkepartis skatteordfører Mikkel Dencker.

0:000:00