Lave forventninger til Karen Ellemann

MENINGSMÅLING: Vælgerne har ikke høje forventninger til den nye miljøminister, Karen Ellemann (V), viser ny meningsmåling.
Der er ikke høje forventninger til den nye miljøminister, Karen Ellemann.
Der er ikke høje forventninger til den nye miljøminister, Karen Ellemann.Foto: Steen Evald

Men man må konstatere, at det var et meget klogt træk af statsministeren, at han valgte at udskifte Karen Ellemann efter så kort tid. Det er klart, at det ikke kan ses på anden måde end en degradering af Karen Ellemann. Hun leverede ikke varen som socialminister og blev en skuffelse.

Thomas Larsen
Politisk kommentator, Berlingske
Fakta

Målingen er foretaget af A&B Analyse for Altinget.dk
1.119 personer har deltaget.

Der er lave forventninger til den nye miljøminister, Karen Ellemann (V), som i sidste måned afløste Troels Lund Poulsen (V) på posten.

En meningsmåling, der er foretaget for Altinget af analyseinstituttet A&B, viser, at 35 procent af respondenterne tror, at hun ikke vil være bedre end Troels Lund, mens 28 procent tror, at hun bliver bedre. 37 procent er i tvivl.

Politisk kommentator Thomas Larsen mener ikke, at den svage opbakning til Karen Ellemann skyldes, at hun står i skyggen af den forhenværende miljøminister, Troels Lund Poulsen.
"Hvis man skal være lidt barsk, og det skal man, så er det udtryk for, at vælgerne ikke synes, nogen af dem har været særlig imponerende skikkelser på deres respektive områder. Derfor er det lidt som en konkurrence om at være mindst ringe, vi er vidne til her," siger Thomas Larsen.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024