Altinget lancerer sommerferie-podcast om politik i Danmark

NY PODCAST: Altingets daglige podcast, Ajour, følger med danskerne på sommerferie med seks ugentlige programmer om partierne, de store ideologier og fremtiden.

Esben Schjørring

Frygt ej. Bare fordi det er sommerferie, behøver du ikke undvære Altinget: ajour, Altingets daglige podcast om politik. Vi går ganske vist ned i kadence, men skifter til gengæld til den helt store klinge og fokuserer i seks episoder over seks uger på politik i Danmark fra 1945 til nu.

Vi ser på de fire store ideologier, socialdemokratisme, liberalisme, konservatisme og socialisme, og deres konkrete partihistorie de seneste 74 år. Og vi ser på populisme i Danmark og den danske konkurrencestat.

Du kan møde Bo Lidegaard, Ove Kaj Pedersen, Erik Meier Carlsen, Christian Egander Skov, Jeppe Nevers og vores helt egen Erik Holstein.

Så uanset om du ligger på stranden, sidder i flyveren, toget eller bilen eller bare rigger grillen til hjemme i haven, kan du få et overblik og et indblik i, hvor vi er kommet fra, hvor vi er, og hvor vi er på vej hen. Og det kan du gøre lige her og – selvfølgelig – på de sædvanlige podcastkanaler.

Vi har allerede nu de første udsendelser i æteren. Lyt til interview med Bo Lidegaard om socialdemokratismen her. Og den nyeste udsendelse, hvor ph.d. Christian Egander Skov fortæller om konservatismen her.

Vært er Altingets magasinredaktør, Esben Schjørring.

Læs også

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Bo Lidegaard

Forfatter, partner, Kaya
cand.phil. (Købehavns Uni. 1984), dr.phil. (1997)

Christian Egander Skov

Historiker, konsulent ved Tænketanken Prospekt, redaktør for Årsskriftet Critique
ph.d. (Aarhus Uni. 2013), cand.mag., historie & religionsvidenskab (Aarhus Uni. 2010)

Erik Holstein

Politisk kommentator, journalist, Altinget
journalist (DJH 1990)

0:000:00