Om  
Peter Kiær
Flemming Fuglede Jørgensen

Bæredygtigt Landbrug vælger ny formand

På konstituerende bestyrelsesmøde er Peter Kiær blevet valgt som ny frontfigur og afløser dermed Flemming Fuglede Jørgensen

Udover Peter Kiær består det nye formandskab i Bæredygtigt Landbrug af de to næstformænd Jørgen Brønd og Gustav Garth-Grüner. 
Udover Peter Kiær består det nye formandskab i Bæredygtigt Landbrug af de to næstformænd Jørgen Brønd og Gustav Garth-Grüner.  Foto: Bæredygtigt Landbrug
Shani Hannah Shalom

Nu får Bæredygtigt Landbrugs godt og vel 3.000 medlemmer en ny formand. 

Flemming Fuglede Jørgensen forlader dermed rollen som formand og overlader den til Peter Kiær.

Det skriver Bæredygtigt Landbrug i en pressemeddelelse

På et konstituerende bestyrelsesmøde ovenpå onsdagens generalforsamling er Peter Kiær blevet valgt som ny formand.

”Jeg synes, vi har brug for et generationsskifte. De danske landmænd kan være helt trygge ved at være repræsenteret af Peter Kiær fremover. Han er både dynamisk, begavet og charmerende – og god til at begå sig i medierne”, siger 68-årige afgående formand Flemming Fuglede Jørgensen.

Peter Kiær er 48 år, uddannet fra Næsgaard Agerbrugsskole på Nordfalster og planteavler, samt svineproducent med base i Terslev i Faxe Kommune.

Han er stolt over det, som Bæredygtigt Landbrug har udført med Flemming Fuglede Jørgensen i spidsen for foreningen de seneste ti år:

”Vi er gået fra at være nogle få hundrede medlemmer og en ren protestorganisation til at være primærlandbrugets talerør, som der lyttes til takket være vores insisteren på faglighed. Protestere kan vi nu stadigvæk – og det er der også god grund til med den ufaglige regulering, danske landmænd må lægge ryg til”, lyder det fra Peter Kiær.

Udover Peter Kiær består det nye formandskab i Bæredygtigt Landbrug af de to næstformænd Jørgen Brønd (nyvalgt) og Gustav Garth-Grüner (genvalgt).

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Peter Kiær

Formand, Bæredygtigt Landbrug
Landmand

Flemming Fuglede Jørgensen

fhv. formand, Bæredygtigt Landbrug
landmand